שניצל וינאי של מאמא מור

30 דק׳ הכנה
  • 5 מנות
  • סוג בשר: סטייק סינטה
אופן ההכנה

מצרכים:

5 סטייק סינטה פרוס דק

כוס קמח + כפית שום גבישי

2 ביצים

כף חרדל

מלח ופלפל 🧂

כוס פירורי פנקו (פירורי לחם 🍞)

1/2 כוס שומשום לבן

שמן חצי עמוק לטיגון

 

אופן ההכנה:

מניחים את הסטייקים על משטח ישר ודופקים עליהם בעזרת פטיש שניצלים עד שהם דקים ורכים.

מכינים 3 כלים לציפוי השניצל:

  1. קמח עם אבקת שום.
  2. ביצה עם חרדל, מלח ופלפל.
  3. פנקו עם שומשום.

טובלים כל סינטה בקמח, אחר כך בביצה ובסוף בפנקו.

מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה יפה ומוציאים לרשת לצינון. פורסים ונהנים.

קרדיט למתכון ולצילום: מור אליאסי.

מוצרים מהמתכון

Array ( )