שניצל וינאי של מאמא מור
- 5 מנות
- סוג בשר: סטייק סינטה
מצרכים:
5 סטייק סינטה פרוס דק
כוס קמח + כפית שום גבישי
2 ביצים
כף חרדל
מלח ופלפל 🧂
כוס פירורי פנקו (פירורי לחם 🍞)
1/2 כוס שומשום לבן
שמן חצי עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
מניחים את הסטייקים על משטח ישר ודופקים עליהם בעזרת פטיש שניצלים עד שהם דקים ורכים.
מכינים 3 כלים לציפוי השניצל:
- קמח עם אבקת שום.
- ביצה עם חרדל, מלח ופלפל.
- פנקו עם שומשום.
טובלים כל סינטה בקמח, אחר כך בביצה ובסוף בפנקו.
מטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה יפה ומוציאים לרשת לצינון. פורסים ונהנים.
קרדיט למתכון ולצילום: מור אליאסי.