סטייק אנטריקוט על מחבת או פלנצ'ה

20 דק׳ הכנה
  • 4-5 מנות
  • סוג בשר: אנטריקוט
אופן ההכנה

מרכיבים:

  • אנטריקוט 1-1.5 ק"ג
  • שמן זית
  • מלח פלפל
  • יין אדום
  • טימין (לא חובה)

לחתוך את האנטריקוט לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ, להלהיט מחבת או פלנצ'ה, למרוח את פרוסות האנטריקוט בשמן זית, להניח על המחבט הלוהט למשך  2 דקות ולהפוך לעוד 2 דקות. מוסיפים רבע כוס יין אדום, ולצמצם את הנוזלים, להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהגיש. ניתן להוסיף לרוטב היין צרור קטן של תימין

מוצרים מהמתכון