חזה עוף עם ירקות ברוטב טריאקי (מתאים לילדים)

40 דק׳ הכנה
  • 5 מנות
  • סוג בשר: חזה עוף
אופן ההכנה
  1. מחממים כף שמן בסיר ומטגנים את חזה העוף למשך 2 דקות מכול צדדיו עד שמשנה צבעו ללבן. מוציאים מהסיר ומניחים בצד בצלחת.
  2. לנקות את הסיר משאריות הנוזלים ולחמם 3 כפות שמן ,לטגן את הבצל עד להזהבה.
  3. להוסיף את קוביות הגמבה ולבשל למשך 4 דקות עד שמתרככת מעט עם מכסה סגור.
  4. להוסיף את כל הירקות לסיר ואת כוס המים ולבשל עם מכסה למשך 10 דקות 
  5. להוסיף את חזה העוף (ללא הנוזלים ) ואת התבלינים- רוטב טריאקי, פפריקה ואבקת המרק ,לערבב היטב ולבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות נוספות.
  6. מומלץ להגיש מלווה באורז לבן
  7. בתאבון!

מוצרים מהמתכון