סטייק אנטריקוט על מחבת או פלנצ'ה
- 4-5 מנות
- סוג בשר: אנטריקוט
מרכיבים:
- אנטריקוט 1-1.5 ק"ג
- שמן זית
- מלח פלפל
- יין אדום
- טימין (לא חובה)
לחתוך את האנטריקוט לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ, להלהיט מחבת או פלנצ'ה, למרוח את פרוסות האנטריקוט בשמן זית, להניח על המחבט הלוהט למשך 2 דקות ולהפוך לעוד 2 דקות. מוסיפים רבע כוס יין אדום, ולצמצם את הנוזלים, להמליח ולפלפל לפי הטעם ולהגיש. ניתן להוסיף לרוטב היין צרור קטן של תימין