חזה עוף עם ירקות ברוטב טריאקי (מתאים לילדים)
40 דק׳ הכנה
- 5 מנות
- סוג בשר: חזה עוף
אופן ההכנה
- מחממים כף שמן בסיר ומטגנים את חזה העוף למשך 2 דקות מכול צדדיו עד שמשנה צבעו ללבן. מוציאים מהסיר ומניחים בצד בצלחת.
- לנקות את הסיר משאריות הנוזלים ולחמם 3 כפות שמן ,לטגן את הבצל עד להזהבה.
- להוסיף את קוביות הגמבה ולבשל למשך 4 דקות עד שמתרככת מעט עם מכסה סגור.
- להוסיף את כל הירקות לסיר ואת כוס המים ולבשל עם מכסה למשך 10 דקות
- להוסיף את חזה העוף (ללא הנוזלים ) ואת התבלינים- רוטב טריאקי, פפריקה ואבקת המרק ,לערבב היטב ולבשל על אש נמוכה במשך 5 דקות נוספות.
- מומלץ להגיש מלווה באורז לבן
- בתאבון!